Dana, 19.studenog 2011.g sa početkom u 18 sati u prostorijama Mjesne zajednice Palić, održana je  10. redovita godišnja i ujedno izborna skupština. Skupu su nazočili i  predsjednik DSHV-a Petar Kuntić, dopredsjednik DSHV i predsjednik DSHV Podružnice Subotica g. Martin Bačić,  Antun Lulića,  tajnica Loziku Jaramazović i urednik Glasa ravnice Vojislav Sekelj.

Izvješće o radu MO DSHV Palić podnioje  tajnik Grgo Kujundžić. U svom iscrpnom izlaganju naveo je aktivnosti koje su se odvijale u proteklom perodu, sudjelovanje na lokalnim izborima kada su obezbjedili 2 mjesta u Savjetu MZ, sudjelovanje u mnogobrojnim kulturnim aktivnostima koje se odvijaju na Paliću. Nakon rasprave izvješće je jednoglasno prihvaćeno.

U nastavku skupštine izabrano je rukovodstvo MO DSHV Palić u sljedećem sastavu:

Za predsjednika : Damjan Raguž

Za dopredsjednika: Ivica Mamužić

Za tajnika: Grgo Kujundžić

Za rizničara:  Marija Mamužić

Tri člana odbora:  Tiberije Kopilović, Ivan Vukov, Katarina Čović

Skupština je također izabrala delegate  mjesne organizacije za skupštinu podružnice kao i skupštinu stranke, kao i prijedlog za člana Odbora podružnice.

U planu za naredni period najveći naglasak je stavljen na konsolidaciju članstva i aktivnosti koje će odgovoriti na konkretne potrebe ljudi.

 

PRESS DSHV

 

 

Ostavite komentar