U prepunoj vjeronaučnoj dvorani župe sv.Josipa radnika u Đurđinu održana je u četvrtak 27.kolovoza 2015.godine redovita izborna skupština mjesne organizacije DSHV-a Đurđin.

Od samog osnutka DSHV-a do danas jedan od najstabilnijih stubova unutar stranke DSHV-a bili su tijekom proteklih 25.godina upravo članovi i simpatizeri MO DSHV-a Đurđin.

Izbornom voljom članova DSHV-a Đurđin za novog predsjednika MO DSHV-a Đurđin izabran je jednoglasno Ivan Stipić – Braco a za zamjenika predsjednika mjesne organizacije izabrana je Verica Ivković Ivandekić. Za članove odbora izabrani su : Tomislav Stipić, Joso Milodanović, Marica Stantić, Nikola Marcikić i Klara Dulić, te za delegate za predstojeću redovitu izbornu skupštinu podružnice DSHV Subotica i  veliku izbornu skupštinu stranke koncem listopada pored članova mjesnog odbora su Amalija Stipić, Marin Ivković Ivandekić, Marija Dulić i Ljubica Dulić.

Za člana u predsjedništvo Mladeži DSHV-a izabrana  je Klara Dulić, a u  predsjedništvo Foruma žena DSHV-a izabrana je Amalija Stipić.

Velika nazočnost članova i simpatizera  MO DSHV Đurđin daje nadu da će i u budućnosti Đurđin ostati  nepresušni izvor aktivista u hrvatskoj zajednici u Subotici, te ostati i nadalje lider u cjelokupnom radu DSHV-a.

Subotica, 28.08.2015.

PRESS  DSHV-a