Održan sastanak MO DSHV-a i OO DS u Apatinu

Održan sastanak MO DSHV-a i OO DS u Apatinu

Kao dio redovitih pripremnih aktivnosti za predstojeće izbore u Republici Srbiji u utorak, 23. veljače, u prostorijama Općinskog odbora Demokratske stranke Apatin održan je sastanak predstavnika Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV)i Demokratske stranke. Izaslanstvo DSHV-a predvodio je predsjednik Tomislav Žigmanov, a izaslanstvo su činili dopredsjednik za Podunavlje Željko Pakledinac, predsjednik Mjesnog odbora DSHV-a u Sonti Andrija Ađin i član Vijeća Darko Sarić Lukendić, dok su u ime OO DS Apatin sastanku nazočili predsjednik OO Goran Orlić i dr. Bruno Urbanovski.

Tijekom sastanka razgovaralo se o dosadašnjoj suradnji DSHV-a i DS-a, zatim o planovima i međusobnim očekivanjima za predstojeći period, o izborima na svim razinama koji će se održati tijekom proljeća, kao i o mogućnosti predizborne suradnje dviju stranaka. Sastanak je završen dogovorom o nastavku razgovora o suradnji glede izbora u danima što slijede.

Do sada su Mjesne organizacije i Podružnice DSHV-a obavile inicijalne razgovore s općinskim i gradskim odborima DS-a u Srijemskoj Mitrovici, Novom Sadu, Baču, Somboru i Subotici, a u četvrtak će biti održan i sastanak Mjesnog odbora DSHV-a u Odžacima s tamošnjim vodstvom Općinskog odbora DS-a.

 

PRESS DSHV

 

Ostale vijesti