Održan sastanak Predsjedništva Mladeži DSHV-a

Održan sastanak Predsjedništva Mladeži DSHV-a

Online sastanak Predsjedništva Mladeži Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini održan je 3. listopada, a na njemu su sudjelovali predsjednik Mladeži DSHV-a Marin Piuković, predsjednik Mladeži DSHV-a Podružnice Subotica Ninoslav Radak,članica Mladeži DSHV-a iz Tavankuta Antonija Rudić, član Mladeži DSHV-a iz Petrovaradina Damir Katić te predsjednik Mladeži DSHV-a Podružnice Banat David Blazović.

Predsjednik Piuković izvijestio je prisutne o susretu s Mladeži Hrvatske demokratske zajednice u Bosni i Hercegovini koji se dogodio u Mostaru i o susretu s Mladeži HDZ-a u Zagrebu te ih je upoznao s budućim programima suradnje, istaknuvši pozitivnu susretljivost mladeži vodećih političkih stranaka u Hrvatskog i BiH. S tim u svezi, zaključeno je kako je osnaživanje suradnje među mladežima HDZ-a u Hrvatskoj i u BiH i Mladeži DSHV-a putem budućeg susreta u Subotici od velike važnosti i jedan od prioriteta budućeg djelovanja. Uslijedila su izvješća ostalih članova o aktivnostima koje provode u mjestima u kojima žive i djeluju.

Članovi Mladeži DSHV-a usuglasili su kako je potrebno u skorijem vremenu organizirati javno okupljanje u vidu tribine na kojem bi se okupili mladi iz svih dijelova Vojvodine radi boljeg upoznavanja, povezivanja i razmjene iskustava.

Ostale vijesti