Predsjednik DSHV-a uputio je danas čestitku predsjedniku HDZ-a Andreju Plenković na izbornoj pobjedi

Predsjednik DSHV-a uputio je danas čestitku predsjedniku HDZ-a Andreju Plenković na izbornoj pobjedi
U današnjoj pisanoj čestitci predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice Andreju Plenkoviću na uvjerljivoj pobjedi na izborima za X. saziv Hrvatskoga sabora, predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov istaknuo je kako su „skromni doprinos takvom uspjehu dali su i članovi i simpatizeri Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini“ svojim glasovanjem na biračkim mjestima u Subotici i Beogradu.
„Vlada Republike Hrvatske je s Vama na čelu odgovorno vodila državu u kriznim i teškim vremenima. Stoga čvrsto vjerujemo da ćete kao iskusni državnik i lider sve nove izazove pred kojima se Republika Hrvatska i hrvatski narod u cjelini budu našli uspješno nastaviti rješavati na dobrobit svih građana“, stoji u čestitci Žigmanova Plenkoviću.
„Čvrsto vjerujem u nastavak plodonosne suradnje Vas kao predsjednika nove hrvatske vlade s legitimnim institucijama hrvatske zajednice u Republici Srbiji i pružanju podrške kapitalnim projektima koji su važni za opstojnost ovdašnjeg hrvatskoga naroda. Našu podršku snažno smo svjedočili i u prethodnom mandatu Vaše vlade te s razlogom vjerujemo da ćemo i dalje surađivati na obostrano zadovoljstvo“, kaže se na kraju čestitke predsjednika Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislava Žigmanova predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice Andreju Plenkoviću.
Ostale vijesti