Priopćenje za javnost Održana izborna skupština MO DSHV Bikovo

U prostorijama bivše knjižnice Doma kulture Mjesne zajednice Bikovo u srijedu 19. kolovoza 2015. godine održana je redovita izborna skupština mjesne oraganizacije DSHV-a Bikovo.

Pored članova i simpatizera MО DSHV –a Bikovo skupštini su nazočili i Petar Kuntić, predsjednik DSHV-a, Martin Bačić, zamjenik predsjednika i predsjednik subotičke podružnice DSHV-a.

Za predsјednicu MO DSHV-a Bikovo ponovno je izabrana Jasmina Benke a za zamjenika predsjednice izabran je Petar Skenderović. Novoizabrani članovi odbora MO DSHV-a Bikovo su: Ivica Čović, Petar Antunović, Šime Pećerić, Ivan Rudić i Zlatko Kubek, a Slavica Skenderović je izabrana u Predsjedništvo Foruma žena DSHV-a.

Sedmočlano rukovodstvo odbora MO DSHV Bikovo će ujedno obnašati dužnost izaslanika na Izbornoj skupštini subotičke podružnice DSHV-a te na velikom izbornom saboru DSHV-a koncem listopada 2015. godine. Njima će se pridodati i izaslanici s Bikova: Pajo Ištvanović, Grgo i Kata Horvacki.

Obzirom da će i sadašnji predsjednik DSHV-a Petar Kuntić zbog preseljenja uskoro pojačati redove MO DSHV Bikovo kao i ponovno aktiviranje nekoliko članova DSHV-a iz vremena 1990-95. godine pred ovom  MO DSHV je lijepa perspektiva a uz odgovarajući timski rad rezultati bi u naredne četiri godine morali biti ubjedljiviji nego  do sada.

 

Subotica, 20.08.2015.

PRESS  DSHV-a

 

Ostale vijesti