PRVI SUSRET MLADEŽI DSHV-a i HDZ-a BiH

PRVI SUSRET MLADEŽI DSHV-a i HDZ-a BiH
U subotu, 18. rujna u prosotrijama Hrvatske demokratske zajednice BiH održao se prvi susret dvaju organizacija Mladeži. Mladež DSHV-a na čelu s predsjednikom Marinom Piuković, susrela se s delegacijom Mladeži HDZ-a BiH, koju je predvodio predsjednik Mate Lončar. Ovo je bio izuzetno važan susret, jer do sada nije bilo bileteralnih susreta ovih organizacija. Posebno ističemo povezivanje mladih, koji predstavljaju budućnost svakog društva, i njihovo usmjeravanje ka pravim vrijednostima, koje za cilj imaju prosperitet zajednica u kojima djeluju.
Predsjednik Mladeži DSHV‐a Piuković je rekao kako u sestrinskoj organizaciji vidi pouzdane partere s kojom će u budućnosti nastojati ostvariti uspješnu suradnju. "Ono na što smo ponosni, jeste da smo dobili priliku za razgovor i upoznavanje kolega s političkim, društvenim i drugim okolnostima s kojima se suočavamo, kao i s rezlutatima koje smo ostvarili i na koje smo ponosni", rekao je predsjednik Piuković.
Predjednik Mladeži HDZ-a BiH Mato Lončar očitovao je veliki interes za položaj mladih iz Vojvodine i naglasio kako stoji na raspolaganju za sva pitanja i potrebe koje se nameću kao bitne.
Susretu je nazočio i predsjednik DSHV-a Tomislav Žigmanov i generalni tajnik HDZ BiH Miljana Glamuzina.
Na kraju susreta dogovoren je uzvratni posjet Mladeži DSHV-a i Mladeži HDZ BiH.
Ostale vijesti