Veliki odaziv članova DSHV-a na Skupštini MO DSHV-a u Bačkom Monoštoru

Nikada do sada u posljednjih 20 godina aktivnosti DSHV-a u Bačkom Monoštoru nije bilo toliko interesovanje za izbore u mjesnoj organizaciji DSHV-a Bački Monoštor kao 24.rujna 2015.godine, kada je održana izborna skupština mjesne organizacije. Preko 100 članova i simpatizera stranke tijekom trosatnog susreta živo je sudjelovalo u radu skupštine, a nazočnima se u ime gostiju obratio Antun Borovec – predsjednik podružnice DSHV Sombor, Blaško Stantić – član Vijeća DSHV-a i gradskog vijeća Grada Subotice te predsjednik DSHV-a Petar Kuntić.

Nazočnima se obatila predsjednica MO DSHV Bački Monoštor Snežana Periškić i u svom do sada od svih izbornih skupština najboljem izvješću o radu pozvala sve Monoštorce da se pridruže DSHV-u u vođenju politike zajedništva u hrvatskoj zajednici, te politike pružanja šanse mladima da se iskažu u narednom četvorogodišnjem periodu.

Za novu predsjednicu mjesne organizacije izabrana je dosadašnja predsjednica Snežana Periškić, diplomirana pravnica a za zamjenika predsjednice izabran je Igor Terzić kao i članovi odbora mjesne organizacije DSHV-a Bački Monoštore Petar Pašić, Ivan Periškić, Mata Kovač, Stipan Kovač, Jela Štrangar i Marko Čizmar.

Aleksandar Antalović je predložen u predsjedništvo Mladeži DSHV-a a Jela Štrangar u Forum žena DSHV-a.

Jednoglasno su izabrani i slijedeći delegati za Skupštinu DSHV-a : Snežana Periškić, Igor Terzić, Mata Kovač, Ivan Kovač- mlađi, Ivan Kovač- stariji, Ivan Periškić –Baja, Stipan Kovač- Pašin, Marko Bolugovac, Petar Pašić, Stipan Periškić- Mačak, Marko Čizmar, Aleksandar Antalović, Jela Štrangar, Ivan Ivakić i Đula Pejak.

Predsjednica mjesne organiazcije DSHV-a Bački Monoštor je pripremila i plan rada za naredni period o kom su nazočni raspravljali i usvojili na kraju sjednice skupštine.

 

PRESS  DSHV-a

 

Ostale vijesti